მოცემული ინგრედიენტებით მოზილეთ ცომი: მოათავსეთ საცხობ ქაღალდზე. სველი ხელით მიეცით ნავის ფორმა, გაუკეთეთ ჩაღრმავება და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 10 წუთის განმავლობაში. 10 წუთში გამოიღეთ და მოაყარეთ დაბალპროცენტიანი გახეხილი ყველი (მე, ორივე ხაჭაპურისთვის გამოვიყენე: ✔️50 გ მოცარელა ლაითი [78 კკალ] და ✔️20 გ მარილიანი ყველი [60 კკალ]) და ისევ შედგით ღუმელში 5 წუთით. ბოლოს, სურვილისამებრ, მოთავსეთ ხაჭაპურზე კვერცხის გული და შედგით ღუმელში კიდევ 2 წუთით. გემრიელად მიირთვით! ასევე დაგაინტერესებთ: „15 კგ დავიკელი ისე, რომ გემრიელ საჭმელზე უარი არ მითქვამს“ - ოლივია შარაშენიძე თავის გამოცდილებასა და იდეალური წონის შენარჩუნების საიდუმლოს გვიზიარებს