გაწურეთ ლობიო და კარგად გარეცხეთ. შემდეგ დააბლენდერეთ ნამცხვრის ყველა ინგრედიენტი დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. ჩაასხით მასა ცხიმწასმულ ფორმაში (დაახლ. 23-24 სმ დიამეტრის) და გამოაცხვეთ 40-45 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. გაგრილების შემდეგ მოასხით ტოპინგი. შეგიძლიათ ასევე გახეხილი ან წვრილად დაჭრილი ნიგოზიც მოაყაროთ ან/და ხილი. გააგრილეთ მაცივარში და მიირთვით! ასევე დაგაინტერესებთ: „15 კგ დავიკელი ისე, რომ გემრიელ საჭმელზე უარი არ მითქვამს“ - ოლივია შარაშენიძე თავის გამოცდილებასა და იდეალური წონის შენარჩუნების საიდუმლოს გვიზიარებს