შოკოლადის ფილა მარწყვითა და ფსტით სახლის პირობებში - ნამდვილი ნეტარებაა!
შოკოლადის ფილა მარწყვითა და ფსტით სახლის პირობებში - ნამდვილი ნეტარებაა!
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარწყვი
  • შოკოლადი - 200 გ
  • ფისტაშკები (ფსტა)
მომზადების წესები

მარწყვი დაჭერით ორ ან სამ ნაწილად (ზომის მიხედვით), გადაიტანეთ ქაღალდაფენილ ლანგარზე და გამოაცხვეთ 110 გრადუსზე 60-90 წუთით. ასე მომზადებული მარწყვის ჩირები შეგიძლიათ შეინახოთ და დესერტების გასაფორმებლად გამოიყენოთ.

შავი ან რძიანი შოკოლადი გაადნეთ ორთქლის აბაზანაზე, გააგრილეთ და გადაიტანეთ ქაღალდაფენილ ფორმაში (ან პატარა სილიკონის ფორმებში). თავზე მოაწყვეთ მარწყვი და ფსტა. რომ გამაგრდება, მიირთვით.