ტორტი „შოკი“ ცხობის გარეშე მხოლოდ 5 წუთში - ექსპერიმენტი, რომელმაც მოლოდინს გადააჭარბა
ტორტი „შოკი“ ცხობის გარეშე მხოლოდ 5 წუთში - ექსპერიმენტი, რომელმაც მოლოდინს გადააჭარბა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

თუ მოულოდნელად სტუმრები დაგადგნენ თავს ან უბრალოდ ძალიან მოგინდათ ტორტი, ეს მარტივი და სწრაფი რეცეპტი ნამდვილად გიხსნით.

ინგრედიენტები

  • გახუხული პური (ორცხობილა, „სუხარი“) - 300 გ
  • არაჟანი - 500 მლ
  • შედედებული რძე - 1 ქილა
  • ნაღები 33% - 500 მლ
  • მარწყვი
მომზადების წესები

არაჟანი (რაც უფრო მაღალპროცენტიანი იქნება, მით უკეთესი) გათქვიფეთ შედედებულ რძესთან ერთად.

მარწყვი ან სხვა ნებისმიერი ხილი დაჭერით კუბებად (500-800გ, თქვენი გემოვნებით).

ფორმის (ჩვენთან 24 სმ დიამეტრის) ძირი დაფარეთ კრემით, ორცხობილებიც ამოავლეთ კრემში და ისე გადაანაწილეთ კრემზე. შემდეგ ხილი გადაანაწილეთ, შემდეგ - ისევ კრემში ამოვლებული ორცხობილა და ა.შ.

ნაღები გათქვიფეთ, ცოტათი რომ გასქელდება, შაქრის ფხვნილი დაუმატეთ (2-3 სკ) და გააგრძელეთ თქვეფა. რომ გასქელდება, მზად არის.

გადაანაწილეთ ნაღების კრემი ტორტის თავსა და გვერდებზე. მორთეთ ხილითა და შოკოლადით.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ნანახია: 1100