ხაჭოს დესერტი თხელი ლავაშითა და ცოცხალი კენკრით მხოლოდ 10წთ-ში
ხაჭოს დესერტი თხელი ლავაშითა და ცოცხალი კენკრით მხოლოდ 10წთ-ში
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • თხელი ლავაში - 1 ფენა
  • ხაჭო - 500 გ
  • კვერცხი - 2 ც
  • შაქარი - 100 გ
  • შაქრიანი ვანილი - 1 შეკვრა
  • კენკრა
მომზადების წესები

ჯამში მოათავსეთ ხაჭო, დაუმატეთ კვერცხი, შაქარი და შაქრიანი ვანილი, კარგად ამოურიეთ. ლავაშის ფენა გაშალეთ და ხაჭოს მასა გადაანაწილეთ. მოაყარეთ ცოცხალი კენკრა, ლავაშს ოთხივე მხარე გადმოუკეცეთ და რულეტივით გადაახვიეთ.

გადაიტანეთ გამოსაცხობ ლანგარზე, კვერცხის გული გადაუსვით (1სკ რძე დაუმატეთ) და 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25 წუთით გამოაცხვეთ.

გემრიელად მიირთვით!