ლეღვის ჯემი ზამთრისთვის - ბებიებისგან ნასწავლი რეცეპტი, რომელსაც ყოველ წელს ვიყენებ
ლეღვის ჯემი ზამთრისთვის - ბებიებისგან ნასწავლი რეცეპტი, რომელსაც ყოველ წელს ვიყენებ
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ლეღვი - 2 კგ
  • შაქარი - 1.5 კგ
მომზადების წესები

ლეღვს დააცალეთ ყუნწები და გააცალეთ კანი. დააბლენდერეთ ან ხოცსაკეპში გაატარეთ. გადაიტანეთ ქვაბში, დაუმატეთ შაქარი, კარგად ამოურიეთ და დაბალ ცეცხლზე დადგით. დუღილს რომ დაიწყებს, ამის შემდეგ 1 საათი დაინიშნეთ. შიგადაშიგ ამოურიეთ. ჯემი გადაიტანეთ სუფთა ქილებში და თავი დაახურეთ.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ჯემი ლეღვი ლეღვის ჯემი ნანახია: 419