თანაბარი ზომის კარტოფილები კარგად გარეცხეთ და გაამშრალეთ. თუ კანი გაწუხებთ, შეგიძლიათ გათალოთ. ბასრი დანით ჩაჭერით, მაგრამ ძირი არ დააზიანოთ. ჭრილებში კარაქისა და პარმეზანის თხელი ნაჭრები. შეგიძლიათ ბეკონით ან ლორით შეცვალოთ. მოაყარეთ მარილი. გაახვიეთ ფოლგაში ან პერგამენტის ქაღალდში და აცხვეთ 40-50 წუთი 200 გრადუსზე.ამ დროის შემდეგ, გახსენით ფოლგა, მოასხით კარტოფილს ნაღები და მოაყარეთ ყველი. დაახლოებით 15 წუთში კერძი მზადაა.სოუსად მოუმზადეთ არაჟანი, შეზავებულიო ოხრახუშით ან კამით, ნივრით, პილპილით და მარილით