„ჭიანჭველების ბუდე“ - ძველებური ნამცხვრის ყველაზე მარტივი და ხელმისაწვდომი რეცეპტი
„ჭიანჭველების ბუდე“ - ძველებური ნამცხვრის ყველაზე მარტივი და ხელმისაწვდომი რეცეპტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ფხვიერი ქარხნული ნამცხვარი "პეჩენია" - 600 გ
  • მოხარშული შესქელებული რძე - 500 მლ
  • კარაქი - 100 გ
  • არაჟანი - 2 სკ
  • რძიანი შოკოლადი - 30 გ
  • წვრილად დაჭრილი ნიგოზი ან თხილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ქარხნული ნამცხვარი (ე.წ. პეჩენია) ხელით დააქუცმაცეთ.

მოხარშული შესქელებული რძე გათქვიფეთ, შეათქვიფეთ არაჟანი. შემდეგ დაუმატეთ დარბილებური კარაქი და კარგად გათქვიფეთ. ბოლოს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი თხილი ან ნიგოზი და ამოურიეთ.

მიღებული კრემი დაუმატეთ დაქუცმაცებულ ორცხობილებს და კარგად ამოურიეთ. გადაიტანეთ თეფშზე ისე, როგორც ფოტოზეა.

თავზე გახეხილი შოკოლადი მოაფრქვიეთ და მაცივარში შედგით 1 საათით.

გემრიელად მიირთვით!