1. დაჭერით წინა დღის პური ნაჭრებად და გაახურეთ ხუმელში 200 გრადუსზე, დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. გადმოაბრუნეთ რამდენჯერმე. 2.დაადნეთ კარაქი თასში და მოასხით პურის ნაჭრებთან ერთად ქვაბში. 3. დაასხით ბულიონი პურის ნაჭრებს და დატოვეთ ცოტა ხნით. 4.დააყარეთ გახეხილი ყველი. 5.ათქვიფეთ კვერცხი და დაასხით ბულიონს. კარგად მოურიეთ, რათა თანაბრად გადანაწილდეს ნარევი. 6.ისევ აადუღეთ წვნიანი,ზემოდან მოაყარეთ გამხმარი პური და მწვანილი გემოვნებით. უმჯობესია მიირთვათ ცხლად.