პურის წვნიანი ყველით და კვერცით
პურის წვნიანი ყველით და კვერცით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ძროხის ხორცის ბულიონი - 1 ლ
  • ძველი პური - 200 გრ
  • კარაქი - 60 გრ
  • ყველი პარმეზანი - 50 გრ
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • სასურველი მწვანილი
მომზადების წესები

1. დაჭერით წინა დღის პური ნაჭრებად და გაახურეთ ხუმელში 200 გრადუსზე, დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. გადმოაბრუნეთ რამდენჯერმე.
                             2.დაადნეთ კარაქი თასში და მოასხით პურის ნაჭრებთან ერთად ქვაბში.
                                             3. დაასხით ბულიონი პურის ნაჭრებს და დატოვეთ ცოტა ხნით.
                            4.დააყარეთ გახეხილი ყველი.
                            5.ათქვიფეთ კვერცხი და დაასხით ბულიონს. კარგად მოურიეთ, რათა თანაბრად გადანაწილდეს ნარევი.
                                       6.ისევ აადუღეთ წვნიანი,ზემოდან მოაყარეთ გამხმარი პური და მწვანილი გემოვნებით.
    უმჯობესია მიირთვათ ცხლად.
                       

ტეგები:
წვნიანი კვერცხი ყველი ნანახია: 302