1. გააცხელეთ ღუმელი 200 °- მდე. 2.გარეცხეთ ვაშლი, ამოჭერით ბირთვი ღეროს მხრიდან. 3.შეურიეთ თაფლს გატარებული ნიგოზი. 4.რაც შეიძლება მჭიდროდ შეავსეთ ვაშლის ბირთვი ამ ნარევით. 5. მზა ფენოვანი ცომი კვადრატებად დაჭერით. მოათავსეთ ვაშლი თითოეულ ცენტრში. 6.კუთხეებიდან ამოიღეთ ცომი და დააკავშირეთ ვაშლის ზედა ნაწილში. 7.გატეხეთ კვერცხი და წაუსვით ცომს. 8.მოათავსეთ ვაშლები ღუმელში და გამოაცხვეთ 15-20 წუთის განმავლობაში.