ესპანური გუაკამალას უმარტივესი რეცეპტი
ესპანური გუაკამალას უმარტივესი რეცეპტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

იცოდით, რომ გუაკამოლის პირველი პროტოტიპი XV საუკუნით თარიღდება და უკავშირდება აცტეკებს?

ინგრედიენტები

  • ავოკადო - 3 ცალი
  • პომიდორი - 2 ცალი
  • ხახვი - 1 ცალი
  • ლიმონი - 2 ცალი
  • ქინძი და ოხრახუში - 1 კონა
  • მწვანე წიწაკა - 2 ცალი
  • დაფქვილი შავი წიწაკა
  • მარილი
მომზადების წესები

1.გათალეთ ავოკადო, ამოიღეთ გული და დაამუშვეთ იქამდე, სანამ არ მიიღბთ მისგან ფაფისებრ მასას.
2.ლიმონი გაჭერით შუაში და ჩააწურეთ ავიკადოს.
3.დაჭერით წვრილად: პომიდორი, ხახვი, მწვანე წიწაკა და მწვანილები. მოაყარეთ ავოკადოს ფაფას.
4.დაამატეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.
                      

ტეგები:
ნანახია: 245