1. მოთუშეთ კომბოსტო კეფირში, მოასხით 1 სკ ზეთი. დაამატეთ 50 მლ წყალი, დააფარეთ თავსახური. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფქული მოცხარი, კამა, წიწაკა და მარილი. 2. დარჩენილ ზეთში აურიეთ კეფირი, არაჟანი, მარილი, კვერცხი და გამაფხვიერებელი. გადაიტანეთ ეს მასა ფქვილზე და მოზილეთ ცომი. 3. დაასხით ცომის ნახევარი საცხობ ფორმაზე. ზემოდან დაალაგეთ კომბოსტოს შითავსი და შემდეგ მოასხით დარჩენილი ცომის მასა. 4. გამოაცხეთ 30 წუთის განმავლობაში. 200 ° C ტემპერატურაზე.