კომბოსტოს ნამცხვარი კეფირით – პიკანტური გემო
კომბოსტოს ნამცხვარი კეფირით – პიკანტური გემო
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

მარტივი და განსხვავებული რეცეპტი 

ინგრედიენტები

  • კომბოსტო - 1 თავი
  • კვერცხი - 3 ცალი
  • არაჟანი - 2 სკ
  • კეფირი - 1 ჭიქა
  • ხორბლის ფქვილი - 2 ჭიქა
  • კარაქი - 100 გრ
  • გამაფხვიერებელი - 1 ჩკ
  • კამა - 1 კონა
  • დაფქული მოცხარი - 1 ჩკ
  • შავი პილპილი
მომზადების წესები

1. მოთუშეთ კომბოსტო კეფირში, მოასხით 1 სკ ზეთი. დაამატეთ 50 მლ წყალი, დააფარეთ თავსახური. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფქული მოცხარი, კამა, წიწაკა და მარილი.
2. დარჩენილ ზეთში აურიეთ კეფირი, არაჟანი, მარილი, კვერცხი და გამაფხვიერებელი. გადაიტანეთ ეს მასა ფქვილზე და მოზილეთ ცომი.
3. დაასხით ცომის ნახევარი საცხობ ფორმაზე. ზემოდან დაალაგეთ კომბოსტოს შითავსი და შემდეგ მოასხით დარჩენილი ცომის მასა.
4. გამოაცხეთ 30 წუთის განმავლობაში. 200 ° C ტემპერატურაზე. 
                 

ტეგები:
ნანახია: 530