1.დაჭერით ყველა გამხმარი ხილი, ქიშმიში და თხილი. 2. გარეცხეთ ფორთოხალი, კარგად გააშრეთ და გამოწურეთ წვენი. 3. შეურიეთ ეს ინგრედიენტები ერთმანეთს, დაამატეთ ალკოჰოლი და დააბლენდერეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. 4. დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი საცხობ ფორმაზე. მიღებული მასისგან სველი ხელით ან ხელთათმანით გააკეთეთ კაკლის ზომის პატარა ბურთულები. 5. დაჭერით შოკოლადი და დაადნეთ. 6. დაფარეთ ბურთულები შოკოლადით და დააბრუნეთ საცხობ ფორმაზე. 7. დაელოდეთ მანამ, სანამ შოკოლადი არ გამაგრდება.