1. ჯამში ჩაასხით კაკაო და შაქარი, დაამატეთ რძე და ნაღები. მიიყვანეთ ადუღებამდე. 2. დაამატეთ ნახევარი შოკოლადი და ფორთოხლის ცედრა, კარგად მოადუღეთ. 3. გატეხეთ დარჩენილი შოკოლადი პატარა ნაჭრებად და მოათავსეთ მიკროტალღურ ღუმელში 30 წამის განმავლობაში. მოურიეთ რამდენჯერმე. 4. გადმოიტანეთ სითხე, დაასხით კონიაკი და ფორთოხლის ლიქიორი. მასა გადაიტანეთ ჭიქებში. 5. დაასხით მდნარი შოკოლადი და დარჩენილი ფორთოხლის ცედრა.