1. დაჭერით ბადრიჯანი გრძლად, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ 15 წუთის განმავლობაში. 2. მოხარშეთ კარტოფილი, გაამზადეთ პიურე. დაამატეთ ოხრახუში, ნიორი. მარილი და წიწაკა გემოვნებით. 3. შეწვით ბადრიჯანი მანამ, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას. შემდეგ გააცივეთ. 4. დაიწყვეთ სიგრძეზე ბადრიჯანი და გადაანაწილეთ პიურეს მასა. 5. ზემოდან დაალაგეთ ტკბილი წიწაკა. 6. შეახვიეთ მჭიდროდ და გაახვიეთ სამზარეულოს ცელოფანში. დააყოვნეთ რამდენიმე საათით. 7. დაჭერით ნაჭრებად და გემრიელად მიირთვით.