1. კარგად გაასუფთავეთ თევზი და დაჭრით თანაბარ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. დაელოდეთ 15 წუთის განმავლობაში. 2. ხახვი დაჭერით წვრილად. დაასხით ტაფაზე მცენარეული ზეთი და მოთუშეთ. 3. შეწვით თევზი და როდესაც მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას– დაამატეთ ხახვი. 4. დაასხით არაჟანი. თუ გაქვთ სქელი არაჟანი, გაათხელოთ წყლით და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაასხით ტაფაზე, ისე რომ დაფაროს თევზის ნაჭრები. შეწვით საშუალო ცეცხლზე, დააფარეთ თავსახური და დაელოდეთ კიდევ 15 წუთი.