პომიდვრისა და ბულგარულის ჩახრაკული ქილებში
პომიდვრისა და ბულგარულის ჩახრაკული ქილებში
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ეს რეცეპტი Gemrielia.ge– ს ჯგუფის წევრმა ელგა ტაბატაძემ გაგვიზიარა. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს.

ინგრედიენტები

  • პომიდორი - 5 კგ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 2 კგ
  • მწვანე, მწარე წიწაკა - 5 ცალი
მომზადების წესები

1. გაასუფთავეთ ბულგარული და მწვანე წიწაკა, დაჭერით კუბიკებად.
2. გააცალეთ პომიდორს კანი, დასერეთ დანით, ხელით გაწურეთ და დაჭერით კუბიკებად.
3. მოადუღეთ 1 საათი და ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში. 
შეგიძლიათ დაამატოთ 1 აბი ასპირინი ერთ ლიტრ ქილას.