1. მოათავსეთ თხილის მარცვლები ტაფაზე და დაელოდეთ, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას. შემდეგ გადმოიტანეთ თეფშზე, გააგრილეთ და დაჭერით წვრილად. 2. პატარა ზომის ქვაბში აურიეთ: სიმინდის სახამებელი, მარილი და შაქარი. დაამატეთ კვერციხს გული და რძე. კარგად მოურიეთ. 3. გადაიტანეთ ქვაბი ცეცხლზე და ურიეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ კრემირებრ მასას. 4. დაჭერით ბანანი წვრილად. გადაანაწილეთ ჭიქებში და მოასხით მზა კრემი. ბოლოს მოაყარეთ თხილის მარცვლები.