1. მოათავსეთ კარაქი ჯამში და ათქვიფეთ. 2. დაამატეთ შაქრის პუდრა, მარილი და ვანილი. მოურიეთ კარგად. 3. ჩატეხეთ კვერცხი და ათქვიფეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. 4. ჩაყარეთ ფქვილში გამაფხვიერებელი და მოაყარეთ მზა მასას. კარგად აურიეთ ერთმანეთში კოვზით ან მიქსერით. 5. ლამაზი ფორმისთვის, გადაიტანეთ ცომი საკონდიტრო ჩანთაში და მიეცით სასურველი დიზაინი. 6. კოვზით მოათავსეთ ნებისმიერი ჯემი ცომის შუაგულში. 7. გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში, 190 გრადუსზე, 10–12 წუთის განმავლობაში.