„საწებელს აღარ ვხარშავ, აღარც პომიდორს ვყინავ“ - ახალი წლისთვის პომიდვრის ცოცხლად შენახვის უნიკალური მეთოდი
„საწებელს აღარ ვხარშავ, აღარც პომიდორს ვყინავ“ - ახალი წლისთვის პომიდვრის ცოცხლად შენახვის უნიკალური მეთოდი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პომიდორი
  • სპირტი
მომზადების წესები

1. გასტერილირებულ ქილებში მოათავსეთ პომიდორი.
2. დაასხით 2 სკ სპირტი თითოეულ ქილაში და დააფარეთ თავსახური.
3. შეანჯღრიეთ ქილა ისე, რომ ალკოჰოლმა ყველა პომიდორი დაასველოს.
4. ბოლოს კარგად მოხუფეთ ქილები. შეინახეთ გრილ ადგილას.