ქილაში შემწვარი მწვადი – არ დაიჯერებთ, მაგრამ ასე მომზადებულს ნამდვილი წალმის მწვადის გემო აქვს.
ქილაში შემწვარი მწვადი – არ დაიჯერებთ, მაგრამ ასე მომზადებულს ნამდვილი წალმის მწვადის გემო აქვს.
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 1 კგ
  • ბეკონი - 250 გრ
  • ხახვი - 2-3 თავი
  • ლიმონის წვენი - 0.5 მლ
  • წყალი - 100 მლ
  • მარილი
  • პილპილი
მომზადების წესები

ალბათ, რთულია ისეთი ადამიანის მოძებნა, ვისაც მწვადი არ უყვარს. მიუხედავად იმისა, რომ გაზაფხული ბუნებაში გასვლასთან და წალამზე შემწვარ მწვადთან ასოცირდება, სავარაუდოდ, ბევრისთვის ეს იშვიათი სიამოვნებაა.
გთავაზობთ მწვადის შინ შეწვის მარტივ მეთოდს, რომელიც ცოტა დროსა და ენერგიას წაგართმევთ.

იმისათვის, რომ მწვადის შინაური ვარიანტი მოამზადოთ, დაგჭირდებათ მხოლოდ ჩაბასტურმებული ხორცი და ჩვეულებრივი 3-ლიტრიანი ქილა.
 
მომზადების წესი იხილეთ ბმულზე...