1. გაასუფთავეთ ატამი და დაჭერით საშუალო ზომის კუბებად. 2. მიქსერით ათქვიფეთ ნაღები მანამ, სანამ არ მიიღებთ კრემისებურ მასას. 3. განაცალკევეთ კვერცხის ცილა და გული ერთმანეთისგან. 4. ცალკე ჯამში მიქსერით ათქვიფეთ ცილა. ნელ-ნელა დაუმატეთ შაქარი, კვერცხის გული, ზეთი. 5. ცალკე აურიეთ ფქვილი და გამაფხვიერებელი, დაუმატეთ მიღებულ მასას და კვლავ ათქვიფეთ მიქსერით. 6. მიღებულ მასას დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები და კოვზით კარგად აურიეთ. 7. გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით ნაღების კარაქი და ფქვილი. გადაიტანეთ ცომი ფორმაში და, სურვილისამებრ, ფენა-ფენა მოაყარეთ დაჭრილი ატამი. 8. შედგით ღუმელში 170 ° -ზე და გამოაცხვეთ 45-50 წუთის განმავლობაში. 9. სუფრაზე მიტანის წინ გააფორმეთ შაქრის ფხვნილით.