1. ჩაყარეთ წყალში საფუარი და კარგად მოურიეთ. 2. ფქვილს შეურიეთ: მარილი, შაქარი, სოდა, ზეთი და წყალში გახსნილი საფუარი. მოზილეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. დაახურეთ თავსახური და დაელოდეთ 1 საათით. 3. გაყავით ცომი 2 ნაწილად, კარგად გააბრტყელეთ და გამოჭერით სასურველი ფორმები, დაჩხვლიტეთ წვრილი ხის ჩხირით. წაუსვით ფუნჯით ზეთი და წყალი. მოაყარეთ მარილი. 4. მოაშორეთ ზედმეტი ცომი და გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე. დაიწყეთ გამოცხობა 180 გრადუსზე, 10 – 12 წუთის განმავლობაში.