
შეგიძლიათ შეინახოთ 2 კვირის განმავლობაში, ჰერმენტულ ქილებში.
1. ჩაყარეთ წყალში საფუარი და კარგად მოურიეთ.
2. ფქვილს შეურიეთ: მარილი, შაქარი, სოდა, ზეთი და წყალში გახსნილი საფუარი. მოზილეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. დაახურეთ თავსახური და დაელოდეთ 1 საათით.
3. გაყავით ცომი 2 ნაწილად, კარგად გააბრტყელეთ და გამოჭერით სასურველი ფორმები, დაჩხვლიტეთ წვრილი ხის ჩხირით. წაუსვით ფუნჯით ზეთი და წყალი. მოაყარეთ მარილი.
4. მოაშორეთ ზედმეტი ცომი და გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე. დაიწყეთ გამოცხობა 180 გრადუსზე, 10 – 12 წუთის განმავლობაში.