1. გარეცხეთ ლეღვი და დაჭერით ნაჭრებად. 2. გაადნეთ კარაქი და მოაყარეთ შაქრის პუდრა. კვერცხები სათითაოდ ჩატეხეთ კარაქში, მოურიეთ ყოველ ჯერზე. 3. ჩაყარეთ ფქვილი, მარილი და საფუარი კვერცხის ნარევში, დაასხით რძე. ცომი სწრაფად მოზილეთ. გადაინახეთ ლეღვის 6 ნაჭერი. დანარჩენი ცომს დაუმატეთ და კვლავ აურიეთ. 4. მოათავსეთ ცომი კექსის საცხობ ფორმაში, დაადეთ ზემოდან ლეღვის ნაჭრები, წაუსვით ზეითუნის ზეთი. 5. შედგით ღუმელში და გამოაცხვეთ 180 ° გრადუსზე, 25 წუთის განმავლობაში.