ბადრიჯანს ორივე მხრიდან კანის ლენტივით ავაჭრათ, მარილიან წყალში 20 წუთი გავაჩეროთ, შემდეგ კი ზეთიან ტაფაზე შევწვათ მთელ-მთელი. გავაცხელოთ ტაფაზე ზეითუნის ზეთი, მოვშუშოთ ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ ფარში და ვშუშოთ 10 წუთი. დავამატოთ მარილი, პილპილი, კეჩუპი, პაპრიკა და ბულიონი. რამდენიმე წუთში დავამატოთ დაჭრილი პამიდორიც. ვშუშოთ კიდევ 10-15 წუთი, სითხე რაც ფარშთანაა, გადავუწუროთ და ცეცხლიდან გადმოვიღოთ. ბადრიჯანი ერთი მხრიდან ჩავსეროთ ისე რომ ნავის ფორმა მიიღოს. ამოვავსოთ ფარშით, ჩავალაგოთ ფორმაში, ხოლო ფარშიდან გადაწურული წვენი გარშემო მოვასხათ. შევწვათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, 30 წუთი