„ბევრნაირი რეცეპტით მოვსინჯე, მაგრამ ეს საუკეთესოა!“ - ლეჩოს რეცეპტი ჩვენი მკითხველისგან
„ბევრნაირი რეცეპტით მოვსინჯე, მაგრამ ეს საუკეთესოა!“ - ლეჩოს რეცეპტი ჩვენი მკითხველისგან
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

თუ ზამთარში პიცისათვის არ გაქვთ პომიდორი და ბულგარული, შეგიძლიათ ლეჩო გამოიყენოთ. ასევე, ძალიან უხდება წვნიანებს.

გიზიარებთ Gemrielia.ge-ის ჯგუფის წევრის, ნაირა მელაძის, რეცეპტს. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს.

ინგრედიენტები

  • ზეთი - 1 ლ
  • ხახვი - 2 კგ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 4 კგ
  • სტაფილო - 2 კგ
  • ტომატი - 1 დიდი ქილა
  • მარილი და პილპილი გემოვნებით
  • შერეული სუნელები - 2 სკ
მომზადების წესები

გავრეცხოთ ინგრედიენტები და წვრილად დავჭრათ. ჩავასხათ ზეთი და ჩავყაროთ ხახვი. როცა მოითუშება, დავამატოთ სტაფილო და განვაგრძოთ მოთუშვა, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ბულგარული.

ეს დიდი ქილა ტომატი გავხსნათ 1 ლიტრა წყალში და ჩავამატოთ ქვაბში, დავამატოთ მარილი, პილპილი, ხმელი სუნელები, ასპირინი. ეს მოთუშული მასა ჩავასხათ ქილებში და შევფუთოთ კარგად მთელი ღამე.

მართლაც უგემრიელესია. ვინც ცდით, არ ინანებთ!