ლიმონის მუსი ნაღებს 33% გურმე გოლდს (ცხელი სახით) ვურევთ გამდნარ თეთრ შონოლადს ველვეტს 32% და ვუმატებთ ჟელატინს (200 ბლუმი). კარგად გადავურიოთ რომ ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ. შემდეგ ამ მიღებულ მასას ვუმატებთ 225 გ ნაღებს (ცივი სახით). ბოლოს ვუმატებთ 2 ლიმონის წვენს, წვრილად დაჭრილ პიტნას და 1 ლიმონის ცედრას ატმის მუსი ნაღებს 33% გურმე გოლდს (ცხელი სახით) ვურევთ გამდნარ თეთრ შონოლადს ველვეტს 32% და ვუმატებთ ჟელატინს (200 ბლუმი). კარგად გადავურიოთ რომ ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ. შემდეგ ამ მიღებულ მასას ვუმატებთ 225 გ ნაღებს (ცივი სახით). ბოლოს ვუმატებთ 120 გ. ატმის პიურეს და 10 გ. ვანილის კონცენტრირებული პასტას ფხვიერი ცომი ყველა ინგრედიენტი შეურიეთ ერთმანეთს და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე 8-10 წთ-ით. ლიმონის ამოსავლები მასა კაკაოს ცხიმს დაუმატეთ თეთრი შოკოლადი ველვეტი 33% და ყვითელი ცხიმში ხსნადი საღებავი AA.