ნიკოლოზ მანაგაძის დესერტი - ლიმონი ატმის მუსით
ნიკოლოზ მანაგაძის დესერტი - ლიმონი ატმის მუსით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

ლიმონის მუსი
  • ნაღები 33% - 450 გ
  • თეთრი შოკოლადი - 110 გ
  • ჟელატინი - 8 გ
  • 2 ლიმონის წვენი
  • პიტნა - 15-20 გ
  • 1 ლიმონის ცედრა
ატმის მუსი
  • ნაღები 33% - 450 გ
  • თეთრი შოკოლადი - 110 გ
  • ჟელატინი - 8 გ
  • ატმის პიურე - 120 გ
  • ვანილის პასტა - 10 გ
ფხვიერი ცომი
  • წაბლის ფქვილი - 30 გ
  • შაქრის პუდრა - 95 გ
  • კარაქი - 150 გ
  • მწიკვი მარილი
  • კვერცხი - 1 ც
  • ფქვილი - 250 გ
ლიმონის ამოსავლები მასა
  • კაკაოს ცხიმი - 200 გ
  • თეთრი შოკოლადი - 200 გ
  • ცხიმში ხსნადი ყვითელი საღებავი - AA
მომზადების წესები

ლიმონის მუსი

 

ნაღებს 33% გურმე გოლდს (ცხელი სახით) ვურევთ გამდნარ თეთრ შონოლადს ველვეტს 32% და ვუმატებთ ჟელატინს (200 ბლუმი). კარგად გადავურიოთ რომ ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ. შემდეგ ამ მიღებულ მასას ვუმატებთ 225 გ ნაღებს (ცივი სახით). ბოლოს ვუმატებთ 2 ლიმონის წვენს, წვრილად დაჭრილ პიტნას და 1 ლიმონის ცედრას

 

ატმის მუსი

 

ნაღებს 33% გურმე გოლდს (ცხელი სახით) ვურევთ გამდნარ თეთრ შონოლადს ველვეტს 32% და ვუმატებთ ჟელატინს (200 ბლუმი). კარგად გადავურიოთ რომ ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ. შემდეგ ამ მიღებულ მასას ვუმატებთ 225 გ ნაღებს (ცივი სახით). ბოლოს ვუმატებთ 120 გ. ატმის პიურეს და 10 გ. ვანილის კონცენტრირებული პასტას

 

ფხვიერი ცომი

 

ყველა ინგრედიენტი შეურიეთ ერთმანეთს და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე 8-10 წთ-ით.

 

ლიმონის ამოსავლები მასა

 

კაკაოს ცხიმს დაუმატეთ თეთრი შოკოლადი ველვეტი 33% და ყვითელი ცხიმში ხსნადი საღებავი AA.
 

ტეგები:
მასტერშეფი ნიკოლოზ მანაგაძე ნანახია: 2717