• შამპინიონი გარეცხეთ და დაჭერით ოთხ ნაწილად, მოხარშეთ 20 წუთით. წყალი გადაღვარეთ. • ხახვი დაჭერით პატარა ნაჭრებად, სტაფილო გახეხეთ. შეწვით ბოსტნეული მანამ, სანამ არ გახდება ოქროსფერი, შემდეგ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. • შამპინიონი და ტკბილი წიწაკაც ასევე გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. • ერთმანეთში აურიეთ შემწვარი სტაფილო და ხახვი, სოკო და ტკბილი წიწაკა. დაუმატეთ ტომატის სოუსი, მარილი, შავი პილპილი და დაფნის ფოთოლი, შეწვით ერთად - 30 წუთით. • აჯიკა გადაანაწილეთ გასტერილებულ ქილებში.