• გაახურეთ ღუმელი 300 გრადუსზე, საცხობ ფორმაზე მოათავსეთ პერგამენტული ქაღალდი; • პატარა თასში აურიეთ ქოქოსის ზეთი, კურკუმა, შავი პილპილი და ჯანჯაფილი. • მოათავსეთ გოგრის გაურეცხავი, ნედლი თესლი თასში, წაუსვით ქოქოსის ზეთის ნარევი ზემოდან, კარგად მოურიეთ რათა ნარევმა ყველა თესლი მოიცვას. თანაბრად გადაანაწილეთ პერგამენტულ ქაღალდზე და დაასხით ზემოდან დარჩენილი ქოქოსის ნარევი. • გოგრის თესლები მოათავსეთ გახურებულ ღუმელში, 15 წუთის განამვლობაში მანამ, სანამ მსუბუქ ოქროსფრად არ შეიფერება. შემდეგ გამორთეთ ღუმელი და თესლები აურიეთ ერთმანეთში, დაელოდეთ გაგრილებას.