გახსენით თბილ წყალში: საფუარი, მარილი, შაქარი. ეტაპობრივად დაუმატეთ ფქვილი. ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური. ტაფაზე დაამატეთ ზეთი, ცომი კარგად დაამუშავეთ, დააფარეთ საკონდიტრო პარკი და 2 ჯერ ჩაზილეთ. მოამზადეთ კრემი: ცხელ ფაფას დაამატეთ კარაქი და გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე. თითო ცომის გუნდა იწონიდა 60–65 გრამამდე. ცომის გუნდები გააბრტელეთ და მოათავსეთ 1ს/კ კრემი, გამოაცხვეთ ბლომად ზეთში. მზა ფუნთუშებს შეგიძლიათ მოაყაროთ შაქრის პუდრა, არის უგემრიელესი.