ჭარხლის ჰუმუსი – სასარგებლო კერძი, რომელიც რაციონში ცილის რაოდენობის ოპტიმიზაციაში დაგეხმარებათ
ჭარხლის ჰუმუსი – სასარგებლო კერძი, რომელიც რაციონში ცილის რაოდენობის ოპტიმიზაციაში დაგეხმარებათ
დრო 5წთ
ულუფა 8
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ჭარხალი - 2 ც საშუალო ზომის
  • მუხუდო (თურქული ბარდა) - 400 გ (კონსერვირებული ან მოხარშული)
  • ხმელი ქინძი - 2 სკ
  • დაფქული ძირა - 2 სკ
  • ტაჰინის პასტა - 1 სკ
  • Herbalife Nutrition-ის ფორმულა 3 - 4 პორცია (24 გ)
  • ლიმონის წვენი - 1 სკ
  • ზეითუნის ზეთი - 3 სკ (extra virgin)
  • შირბახტი და ქინძის ფოთლები მოსართავად
მომზადების წესები

გაასუფთავეთ ჭარხალი, დაჭერით პატარა კუბიკებად და უმად მოათავსეთ ბლენდერში. დაუმატეთ წინასწარ მოხარშული ან კონსერვირებული მუხუდო, თუმცა ნუ გადააქცევთ მის წვენს, ქინძი, ძირა, ტაჰინის პასტა, Herbalife Nutrition-ის ფორმულა 3, ლიმონის წვენი და ზეითუნის ზეთი. დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი, კრემისებრი მასის მიღებამდე. სისქის დასარეგულირებლად გამოიყენეთ მუხუდოს წვენი. ჰუმუსი მზადაა, გადმოიტანეთ შესაბამის ჭურჭელში და მოაყარეთ შირბახტი.
თუ ექპერიმენტები გიყვართ, დაამატეთ წითელი პილპილი და კერძს დამატებით გემოს შესძენთ.
 

ეს არის კლასიკური ხემსი გემოების ახალი კომბინაციით. იდეალური წახემსება, რომელიც შეიცავს დიდი რაოდენობით ცილებსა და მცირე რაოდენობით შაქარს. დაუმატეთ ჭარხლის ჰუმუსი ძირითად კერძს, გააკეთეთ ტოსტი ჰუმუსით, ავოკადოთი და თხილეულით, ან მიირთვით როგორც მსუბუქი ხემსი სტაფილოსა და ნიახურის ჩხირებთან ერთად.
მითითებული რაოდენობით მოამზადებთ 8 ულუფას, ერთი ულუფა კი შეიცავს:

•    ცილა – 6 გრ

•    კკალ – 83

•    უჯრედისი – <1 გრ

•    ნახშრწყლები  – 7 გრ

•    შაქარი – 2 გრ
 

ტეგები:
ნანახია: 311