კარამელიზირებული ძირი დავჭრათ 200 გ მსხალი კუბიკებად, დავუმატოთ 50 გ დაკეპილი ნიგოზი და 50 გ შავი ქლიავის ჩირი, 50 გ შაქარი და 100 მლ. საფერავი. მიღებული მასას კარამელიზაცია გავუკეთოთ საშუალო ცეცხლზე. მსხლის და გაწურული მაწვნის სფერო ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში გადავურიოთ თანმიმდევრობის გარეშე და მივცეთ კარგი ემულსია. ბოლოს მოვათავსოთ მაცივარში საფერავის და თეთრი შოკოლადის სოუსი. 50 მლ საფერავი, 100 გ თეთრი შოკოლადი, მარილი, შაქარი გემოვმებით და პილპილი - ეს ყველაფერი ვადუღოთ 1 წთ და მზადაა სოუსი. ნუშის ქრამბლი ყველა ინგრედიენტი გადავურიოთ და გამოვაცხვოთ 14 წთ-ით 160 გრადუსზე.