200 გრამ თბილ წყალში გახსენით მშრალი საფუარი, შაქარი, ცოტა მარილი. შემდეგ დაამატეთ ზეთი და ნელ–ნელა შეაზილეთ ფქვილი. მოზილეთ ცომი კარგად, ისე რომ ხელზე არ გეკრობოდეთ. გაყავით 3 ტოლ ნაწილად. თითო გუნდა გააბრტყელეთ დაახლოებით 20სმ დიამეტრზე და გაყავით 8 ნაწილად. კუთხეში, ჩაის კოვზით მოათავსეთ ჯემი და გადაახვიეთ. ფორმაზე დააფინეთ კალკის ქაღალდი და დააწყვეთ კრუასანები.ზემოდან წაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოაცხვეთ დაბალ ცეცხლზე.