მოამზადეთ ცომი ტორტისთვის: დაჭერით კარაქი პატარა კუბიკებად, მოურიეთ და თქვიფეთ დაბალ ცეცხლზე, შემდეგ გააგრილეთ. მოათავსეთ არაჟანი თასში. დაამატეთ გაცივებული კარაქი და აურიეთ. ჩაასხით ჩვეულებრივი და ვანილის შაქარი, ათქვიფეთ მიქსერით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ფქვილი და გამაფხვიერებელი ცალკე გაცერით წვრილ საცერში. შემდეგ, თანდათანობით დაამატეთ არაჟანსა და კარაქის მასას. მოზილეთ ცომი. მიღებული ცომი გაყავით მცირე ნაწილად, გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და დაუყოვნებლივ გაანაწილეთ საცხობ ქაღალდზე. გამოაცხვეთ 180 ° C ტემპერატურაზე, წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში. აცხვეთ სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას, დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში. გააგრილეთ და შემდეგ გაანაწილეთ ხელებით. დაიწყეთ კრემის მომზადება: კარაქი დაჭერით კუბიკებად და გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე, 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ათქვიფეთ მიქსერით შესქელებულ რძესთან ერთად. მიღებული კრემი შეურიეთ გამომცხვარ "ჩხირებს". მოათავსეთ მასა დიდ თეფშზე და დააყოვნეთ მაცივარში მინიმუმ 2 საათის განმავლობაში. გასაფორმებლად შავი შოკოლადი მაცივარში 30 წუთით გააჩერეთ, შემდეგ გახეხეთ წვრილ ან საშუალო ფორმის სახეხზე და სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ.