ირაკლი მაკასარაშვილის ბურგერი ტრუფელის სოუსით, კაპერსით და შებოლილი საქონლის ხორცით
ირაკლი მაკასარაშვილის ბურგერი ტრუფელის სოუსით, კაპერსით და შებოლილი საქონლის ხორცით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ტუფელის პუდრა - 6 გრ
  • ტრუფელის ზეთი - 2 გრ
  • კვერცხის გული - 3 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი - 50 გრ
  • მარილი
  • ლიმონის წვენი - 1 სკ
ინგრედიენტები ხორცისთვის
  • საქონლის ხორცი - 320 გრ
  • საქონლის მუცლის ცხიმი - 80 გრ
  • მარილი - 12 გრ
  • პილპილი - 6 გრ
ინგრედიენტები ფუნთუშასთვის
  • ფქვილი - 300 გრ
  • საფუარი - 30 გრ
  • წყალი - 100 გრ
  • გოგრის გულები - 10 გრ
ინგრედიენტები ბეკონის ჯემისთვის
  • ბეკონი - 200 გრ
  • თაფლი - 15 გრ
  • წითელი ხახვი - 100 გრ
მომზადების წესები

 

ამოიყვანეთ მაიონეზის მასა სოუსის ინგრედიენტებით, კვერცხის გულით, ზეითუნის ზეთითა და ლიმონით, შემდეგ ხორცის ინგრედიენტები წვრილად დაკეპეთ და სასურველ ფორმაში გაატარეთ.

მოამზადეთ ფუნთუშასთვის ცომი და დაასვენეთ 40 წუთით, შემდეგ გამოაცხვეთ. 

ინგრედიენტები ბეკონისთვის  წვრილად დაჭრით, გააკეთეთ კარამელიზაცია, შემდეგ დააბლენდერეთ.

ბურგერის მოსამზადებლად, შუაზე გაჭრილი ფუნთუშა მოხუხეთ კარაქთან ერთად. დაუმატეთ ბოსტნეული: ჯონჯოლი, კაპერსი, პომიდორი, წიწმატი, სოუსი სასურველი რაოდენობით. დაამატეთ სასურველ დონეზე შემწვარ ხორცსა და გამდნარ ყველს.