ამოიყვანეთ მაიონეზის მასა სოუსის ინგრედიენტებით, კვერცხის გულით, ზეითუნის ზეთითა და ლიმონით, შემდეგ ხორცის ინგრედიენტები წვრილად დაკეპეთ და სასურველ ფორმაში გაატარეთ. მოამზადეთ ფუნთუშასთვის ცომი და დაასვენეთ 40 წუთით, შემდეგ გამოაცხვეთ. ინგრედიენტები ბეკონისთვის წვრილად დაჭრით, გააკეთეთ კარამელიზაცია, შემდეგ დააბლენდერეთ. ბურგერის მოსამზადებლად, შუაზე გაჭრილი ფუნთუშა მოხუხეთ კარაქთან ერთად. დაუმატეთ ბოსტნეული: ჯონჯოლი, კაპერსი, პომიდორი, წიწმატი, სოუსი სასურველი რაოდენობით. დაამატეთ სასურველ დონეზე შემწვარ ხორცსა და გამდნარ ყველს.