მოათავსეთ ფარშირებული ხორცი თასში. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, ერთი კვერცხი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით, კარგად მოურიეთ. დაჭერით კარტოფილი თხელ ნაჭრებად, ამისთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ სპეციალური სახეხი. საცხობ ფორმაზე წაუსვით მცენარეული ზეთი და მოათავსეთ კარტოფილი. ცალკე დაიტოვეთ მცირე რაოდენობა, ცოტა მოგვიანებით დაგჭირდებათ. დაამატეთ მარილი. ხორცისგან ბურთულები დაამზადეთ და კარტოფილზე განათავსეთ. დაჭერით პომიდორი პატარა ნაჭრებად, დაამატეთ არაჟანი და აურიეთ. მოათავსეთ გამზადებული მასა ხორცის შუაგულში. სტაფილო გახეხეთ საშუალო ზომის სიგრძეზე. მოათავსეთ დარჩენილი კარტოფილის ნაჭრები ხორცის ბურთულების გარშემო. დაფარეთ ფორმა ფოლგით და გამოაცხვეთ 200°C–ზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 30-40 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამოიღეთ ფორმა ღუმელიდან, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და დააბრუნეთ ღუმელში, გამოაცხვეთ კიდევ 10-15 წუთით.