გაასუფთავეთ ყვევილოვანი კომბოსტო, შებრუნეთ და გადაჭერით ყუნწის ნაწილი. თქვენ უნდა მიიღოთ ასეთი ფორმა, ისე რომ ყვავილები არ დაიშალოს. აადუღეთ მარილიანი წყალი, ჩაყარეთ ყვავილოვანი კომბოსტო და მოხარშეთ 7 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი ნაზად გადაიტანეთ თეფშზე და გადაწურეთ. ამავე წყალში მოათავსეთ ისპანახი, 1 წუთის განმავლობაში. გადაიტანეთ საწურზე და ხელებით კარგად გაწურეთ. ხახვი, ნიორი და როზმარინის ფოთლები წვრილად დაჭერით. გახეხეთ ლიმონის ცედრა წვრილ სახეხზე. გააცხელეთ 2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, მოთუშეთ ხახვი და ნიორი, სანამ დარბილდება. დაამატეთ ისპანახი, ლიმონის ცედრა და როზმარინი. გადმოდგით და მოაყარეთ მარილი და პილპილი, დაელოდეთ გაგრილებას. გადაიტანეთ ეს მასა ბლენდერის თასში და მოაყარეთ კვერცხი და ნაღების ყველი. გაახურეთ ღუმელი 200 ° C- ზე. შეავსეთ კომბოსტოს თავი გამზადებული მასით. შეავსეთ რაც შეიძლება მეტი სივრცე ყვავილებს შორის. კომბოსტოს თავი მოათავსეთ პერგამენტებით მოპირკეთებულ საცხობ ფირფიტაზე, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, წაუსვით ზეითუნის ზეთი. აცხვეთ 45 წუთის განმავლობაში, სანამ კომბოსტო არ დარბილდება.