მწყერის მკერდი ქეშიუს ბაჟეთი, ფორთოხლის ჟელესთან ერთად
მწყერის მკერდი ქეშიუს ბაჟეთი, ფორთოხლის ჟელესთან ერთად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მწყერის ფილე
  • კარაქი
  • მარილი
  • შავი პილპილი
ინგრედიენტები ქეშიუს ბაჟესთვის
  • მოხალული ქეშიუ - 300 გრ
  • უცხო სუნელი - 5 გრ
  • მარილი - 8 გრ
  • ყვითელი ყვავილი - 3 გრ
  • სეზამის ზეთი - 7 გრ
ინგრედიენტები ფორთოხლის ჟელესთვის
  • ფორთოხლის წვენი - 200 გრ
  • ფორთოხლის ხიზილალა - 60 გრ
  • ფორთოხლის ცედრა - 4 გრ
  • ჟელატინის ფირფიტა - 3 ცალი
  • მანდარინის წვენი - 100 გრ
  • დაფქვილი შავი წიწაკა - 1 გრ
ინგრედიენტები ნუშის ფირფიტისთვის
  • ნუშის ფქვილი - 200 გრ
  • კარაქი - 50 გრ
  • ადუღებული წყალი - 80 გრ
მომზადების წესები

მომზადების წესი: მთლიანი მასა მიიყვანეთ ადუღებამდე, გააცივეთ და შემდეგ დაშოკეთ. ცომი მოზილეთ, გააცივეთ 20-30 წუთით, 14-16 გრადუს ტემპერატურამდე და გამოაცხვეთ 160 გრადუსზე, სასურველი ფორმით, 10-15 წუთით.

მსგავსი რეცეპტები