შავი ანგუსის სტეიკი ტრუფელის სოუსთან და ყაბაყის გარნირთან ერთად
შავი ანგუსის სტეიკი ტრუფელის სოუსთან და ყაბაყის გარნირთან ერთად
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები სოუსისთვის
  • ტრუფელის პუდრა - 3 გრ
  • ტრუფელის ზეთი - 4 გრ
  • ტრუფელის ჩიფსი - 4 ცალი
  • ბეშამელის სოუსი კარაქისა და რძის ბაზაზე
ინგრედიენტები სტეიკისთვის
  • შავი ანგუსის რიბაი - 600 გრ
  • მარილი
  • პილპილი
  • კარაქი
  • ნიორი
ინგრედიენტები ყაბაყის გარნირისთვის
  • ყაბაყი - 1 ცალი
  • თაფლი - 1 სკ
  • მწიკვი დარიჩინი
  • ფორთოხლის ცედრა
  • თეთრი პანკოს საფანელი
  • ტკბილი კარტოფილის პიურე
ინგრედიენტები ბოსტნეულის სპირალისთვის
  • ბროკოლი
  • სტაფილო
  • ხორბლის ფქვილი
მომზადების წესები

ხორცი დაასუვიდეთ 50 გრადუს ტემპერატურაზე, 40-50 წუთით. შემდეგ შეწვით 180 გრადუს ტემპერატურაზე, 3 წუთით, ორივე მხარეს.

ყაბაყი დაამარინადეთ თაფლთან და დარიჩინთან ერთად,  შემდეგ ამოავლეთ ფორთოხლის წვენით მომზადებულ ტემპურაში და შეწვით 160 გრადუსზე, 4-6 წუთით.

სტაფილოს წვენში მოზელილი ხორბლის ფქვილი გამოაცხვეთ სპირალის ფორმაზე და შიგნით მოათავსეთ მოთუშული და კარაქში კარამელიზირებული ბროკოლი.

მსგავსი რეცეპტები