შეურიეთ ფქვილში კაკაო, გამაფხვიერებელი, მარილი, ილი და კოჭა. ათქვიფეთ კვერცხები ქაფის მიღებამდე. თქვეფის დროს დაუმატეთ შაქარი. ათქვიფეთ 10 წუთით - თქვენ უნდა მიიღოთ ძალიან ფაფუკი მკვრივი ქაფი. დაამატეთ ფქვილის ნარევი თანდათანობით, აურიეთ სანამ არ გახსება გლუვი. ცომს დაუმატეთ ნაღები და მოურიეთ. გამოაცხვეთ საცხობ ფურცელზე, წაუსვით ზეთი და ფქვილი და მოათავსეთ ცომი. აცხვეთ ცომი გამყარებამდე, 10-12 წუთის განმავლობაში. დაუყოვნებლივ, ნაზად გადაახვიეთ ცხელი ცომი რულეტივით, გააჩერეთ 15 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადმოიტანეთ ცალკე თეფშზე. აურიეთ ნაღები შაქრის პუდრას. დაშაქრული კოჭა წვრილად დაჭერით, დაამატეთ ნაღებს. წაუსვით კრემი ცომს, გადაახვიეთ. შეფუთეთ პლასტმასის შეფუთვაში, მოათავსეთ მაცივარში 4-12 საათის განმავლობაში. მოსაყრელად შეწვით თხილი 180 ° C- ით გახურებულ ღუმელში, 7-10 წუთის განმავლობაში. გაადნეთ 1 სუფრის კოვზი შაქარი, წყალი და დაამატეთ თხილი ქვაბში, საშუალო ცეცხლზე, დაგჭირდებათ 5 წუთი. კარამელიზირებული კაკალი განათავსეთ ზეთოვანი პერგამენტის ქაღალდზე და გამოიყენეთ ჩანგლები, რომ კაკალი ერთმანეთისგან განაცალკევოთ. გააგრილეთ და დაჭერით ისე, რომ მიიღოთ დიდი და პატარა ნაჭრები. განაშისთვის აადუღეთ ნაღები, დაამატეთ შოკოლადი, კარგად მოურიეთ. მოასხით რულეტს და მოათავსეთ მაცივარში 1–2 საათით.