თბილ წყალს დაუმატეთ საფუარი, ცოტა ფქვილი, არაჟნის სისქის, გადააკარით სამზარეულოს ცელოფანი, 10 წუთში გააქტიურდება. დაამატეთ დანარჩენი ინგერდინტები (თუ ტკბილი გიყვართ შეგიძლიათ დაამატოთ შაქარი) ზეთის გარდა, მოზილეთ ჩვილი ცომი, ბოლოს გადაზილეთ ზეთით. 1საათში ცომი ამოვა, მოაგუნდავეთ 30.გრ ცომის გუნდები, 3ცალი გააბრტყელეთ სიგრძეზე და ჩადეთ ნიგოზი, ზოგში ჯემი, შეუკარით ყველას გვერდები სიგრძეზე და დაწანით, ბოლოები შეაერთეთ, გადაიტანეთ კალკადაფენილ ფორმაზე, დააყოვნეთ ნახევარი საათი და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე.