აქამდე უცნობი წიწაკის მურაბის რეცეპტი
აქამდე უცნობი წიწაკის მურაბის რეცეპტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა – თათუა გოგნაძემ შემოგვთავაზა. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს.

ინგრედიენტები

  • ვაშლის ძმარი - 200 გრ
  • შაქარი - 300 გრ
  • ბულგარული წიწაკა - 500 გრ
  • ჯანჯაფილი - 1 ნაჭერი
  • ჟელატინი - 1 ჩკ
მომზადების წესები

 

ძმარი და შაქარი წამოადუღეთ ერთად და დაუმატეთ გატარებული ან დაჩოფერებული წიწაკა.ადუღებიდან 15 წუთის შემდეგ დაუმატეთ ჟელატინი და ჯანჯაფილი. უნდა იდუღოს ფერის შეცვლამდე. თავიდან თხელი მასა გამოდის, მაგრამ როცა დადუღდება გასქელდება.