
ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა – თამო მეფიშვილმა გაგვიზიარა. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს.
მოცემული ინგრედიენტები მოათავსეთ ქვაბში, შეგიძლიათ დაუმატოთ დაქუცმაცებული თხილი. დადგით ნელ ცეცხლზე და მოურიეთ განუწყვეტლივ, მასა შესქელდება. როდესაც ადუღდება გადგით და გაანაწილეთ ფორმებში, ოთახის ტემპერატურაზე დატოვეთ 2 საათით და შემდეგ მაცივარში მოათავსეთ.
ასევე, შეგიძლიათ ნამცხვრებში კრემად გამოიყენოთ, უგემრიელესია. გამოდის 650 გრამამდე.