ფორთოხალი და ლიმონი გაწურეთ. კანი გახეხეთ, დაუმატეთ ჟელატინი და დაალბეთ. ცალკე ქვაბში მოათავსეთ, შაქარი და წყალი, ასევე ცედრა, როდესაც ადუღდება 3-5 წუთით იდუღოს, დაბალ ცეცხლზე, შემდეგ გადმოდგით და დაუმატეთ დალბობილი ჟელატინი. გამოიყენეთ 22 სმ ფორმა, ჩააფინეთ ცელოფანი, ცოტა ზეთი წაუსვით, დაასხით მიღებული მასა, გაწურეთ, მოაყარეთ შაქარი და მოათავსეთ მაცივარში. გამოდის არომატული და უგემრიელესი.