გარეცხეთ ლიმონი და ფორთოხალი, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით ცივი წყალი, დაამატეთ მწიკვი მარილი. ციტრუსები ჩაძირული უნდა იყოს. მოადუღეთ საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ შეამცირეთ ცეცხლი და მოხარშეთ 15 წუთის განმავლობაში. ხილი ამოიღეთ მდუღარე წყლიდან, დადეთ სამზარეულოს დაფაზე და გააგრილეთ. ჯერ დაჭერით წრეებად, შემდეგ კი პატარა ნაჭრებად. შეინახეთ წვენი, რომელიც გამოდის დაჭრისას. ქვაბში გაათბეთ თაფლი და ციტრუსის გაჟონილი წვენი, დაამატეთ ციტრუსის ნაჭრები. ადუღეთ საშუალო ცეცხლზე და მოხარშეთ, მოურიეთ 15 წუთის განმავლობაში. შემდეგ, დაელოდეთ გაგრილებას და გემრიელად მიირთვით.