მესხური ხაჭაპურის ფოტო–რეცეპტი, გამაოგნებელი ცომის მომზადების ტექნოლოგიით
მესხური ხაჭაპურის ფოტო–რეცეპტი, გამაოგნებელი ცომის მომზადების ტექნოლოგიით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა – ქალბატონმა ეკამ გაგვიზიარა. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს. 

ინგრედიენტები

  • ფქვილი - 400 გრ
  • მარილი - 15 გრ
  • საფუარი - 4 გრ
  • წყალი – ოთახის ტემპერატურის - 150 მლ
მომზადების წესები

კარგი მოზელვისთვის დაგჭირდებათ 20-25 წუთი, შუალედებში დაასვენეთ 2– 3წუთით. შემდეგ 30–40 წუთით ცელოფანში მოათავსეთ და აცალეთ ამოსვლა, დასვენება. ზემოდან რძიანი კვერცხის გული წაუსვით.