
ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა – თამო მეფიშვილმა გაგვიზიარა. მკითხველების რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ ჯგუფს.
ფორთოხლის ჟელეს ფხვნილს, დაუმატეთ 300 მლ ფორთოხლის წვენი და ასევე 1 ს/კ ჟელატინი, დააყოვნეთ 20 წუთით.
მასა რომ გაფუვდება, დადგით ნელ ცეცხლზე, დაუმატეთ 3 ს/კ შაქარი ( გემოვნებით) და 1 ს/კ თაფლი, არ აგიდუღდეთ, კარგად რომ გაიხსნება შაქარი, გადმოდგით, დაუმატეთ ვანილინი 1ცალი და გადაანაწილებთ ფორმებში.
მარწყვის სიროფი დაალბეთ მარწყვის ჟელეში, ჟელატინი, თაფლი დ ანალოგიურად მზადდება.
კამფოტით არის უგემრიელესი, შეგიძლიათ მოამზადოთ სურვილისამებრ.