წვრილად დაჭერით ხახვი და ნიორი. გაწმინდეთ ჯანჯაფილი და გახეხეთ წვრილ სახეხზე. გაახურეთ ტაფა, დაასხით 1 ს.კ. მცენარეული ზეთი საშუალო ცეცხლზე. დაამატეთ ხახვი, ნიორი და ჯანჯაფილი. მოხარშეთ, სანამ არ დარბილდება, დაგჭირდებათ დაახლოებით 7 წუთი. დაამატეთ წიწიბურა და თხილი, მოხარშეთ 2-3 წუთით ,ხშირად ურიეთ. დაამატეთ სანელებლები და შაქარი, კარგად მოურიეთ. ჩაასხით ქოქოსის რძე, სოიოს სოუსი და 1 ჭიქა წყალი. დაამატეთ ისპანახი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაფარეთ ტაფა სახურავით, შეამცირეთ სითბო და გააჩერეთ დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში, სანამ წიწიბურა გახდება რბილი. შეიძლება დაგჭირდეთ ცოტაოდენი წყლის დამატება.გადმოდგით ქვაბი და დაამატეთ ლიმონის წვენი.